Menu

Het bedrijf

Melle transport is een modern, dynamisch bedrijf. Elke klant telt maar ook elke klant is anders. Daarom wordt er gehandeld naar hoe u wenst. Onze missie staat vast: veilig en snel vervoer naar de eindbestemming. Dagelijks voeren wij transporten uit met ons eigen gemotiveerde team van chauffeurs die hiervoor de benodigde opleiding hebben genoten. Ook beschikken wij over betrouwbare vaste partners die samen met ons maar één doel hebben, de klant tevreden stellen.

Melle transport kan u van dienst zijn in het transporteren van geconditioneerd vervoer. Het materiaal waarmee wij de containertransporten uitvoeren is voorzien van Gensets, hiermee worden temperatuurgevoelige producten bij een gecontroleerde atmosfeer. Hierdoor is er geen kwaliteitsverlies.

Tevens het vervoer van gevaarlijke stoffen is mogelijk. De chauffeurs die deze transporten uitvoeren zijn vakbekwaam en gecertificeerd voor het vervoeren van ADR-goederen. Ook het materieel waarmee wij deze transporten uitvoeren zijn gericht op het vervoeren van gevaarlijke stoffen.

Melle transport

Melle transport is een modern en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het vervoer van zeecontainers over de weg. Heb jij vragen? of wil jij graag meer informatie krijgen? Neem dan contact op via 010 – 261 70 09 of ga door naar contact.

Ga naar contact